Alaska

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Alaska

Nemovitost k prodeji na Aljašce

Aljaška se nachází na nejsevernějším konci Severní Ameriky. Hlavní odvětví v zemi se týkají rybolovu, zemního plynu a ropného průmyslu, avšak vojenská základna a cestovní ruch mají také významnou roli v ekonomice státu.

Jsou také jedním ze dvou států s Havajem, kteří nepatří do tzv. Přilehlých Spojených států.

Právě z tohoto důvodu trh s nemovitostmi na Aljašce kolísá na základě síly těchto odvětví.

Míra nezaměstnanosti na Aljašce je vyšší než celostátní průměr, ale stát je na 8. místě z hlediska chudoby.

Trh práce na Aljašce se do roku 2024 zvýší o 6% z její pozice v roce 2014. To jistě přispěje ke zdravému trhu s nemovitostmi a zvýší počet nemovitostí k prodeji na Aljašce.

Trh s nemovitostmi na Aljašce prošel několika změnami a žije prostřednictvím řady pozitivních věcí, které budou pokračovat i v příštích několika letech.

Z tohoto důvodu je nyní čas koupit nemovitost na prodej na Aljašce. Nedostatek zásob bydlení často způsobuje nárůst hodnoty bydlení. Je možné očekávat, že tento trend bude pokračovat až do roku 2020 na trhu s nemovitostmi na Aljašce, takže vše, co bylo dříve prodáno, mohlo být lepší.

Nabídka nemovitostí k prodeji na Aljašce je pestrá. Aljaška má co nabídnout, vzhledem k tomu, že podle oblasti je to největší stát ve Spojených státech.

Anchorage je největší město na Aljašce. Anchorage je známá svou krásnou krajinou, zejména v zimě.

Anchorage byl jmenován jedním z deseti nejlepších zimních měst podle Livability. Kotvou je Iditarod Trail Dog Sled Race a Aljašský státní veletrh, stejně jako zdravá ekonomika bohatá na průmysl a vyvážený trh s nemovitostmi.

Druhé nejoblíbenější město na Aljašce je mnohem méně obydlené než Anchorage. Ve skutečnosti je to Juneau, hlavní město Aljašky. Juneau, která hostí 32 000 lidí.

Juneau má vyšší domácí prodejní cenu než Anchorage, ale také má vyšší průměrný příjem.

Trh nemovitostí na Aljašce je ve svých tendencích

Trh s nemovitostmi na Aljašce je případ jednorodinných domů přístupných po celý rok 2020 a uvidí zesílení nájemníků a novou výstavbu duplexních a vícepodlažních budov.

Protože Aljaška je tak jedinečná, je nepravděpodobné, že vnější faktory neočekávaně přicházejí do hry.

Aljaška je krásný stát s neustále se rozvíjejícím trhem a ekonomikou bydlení. Pokud uvažujete o koupi nemovitosti k prodeji na Aljašce, měli byste zvážit všechny výše uvedené faktory.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 17014

Prodat Dvoupokojový, Alaska, City and Borough of Juneau, Juneau, Juneau

Reserved negotiation
Prodat
Dvoupokojový

50 m²
dobrý
UNAVAILABLE
Cod. 17008

Prodat Třípokojový, Alaska, Municipality of Anchorage, Anchorage, anchorage

Reserved negotiation
Prodat
Třípokojový

50 m²
dobrý
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB